Pizza deeg

Zelfgemaakt pizzadeeg, de basis voor het maken van je eigen ambachtelijke pizza.
1 uur 45 minuten
Pizza deeg

Wil je thuis de perfecte pizza maken met het gemak van Tupperware? Zoek niet verder! Met onze eenvoudige en heerlijke pizza deeg recept, gecombineerd met handige Tupperware keukenhulpmiddelen, wordt het maken van je eigen ambachtelijke pizza een fluitje van een cent.

Tupperware producten staan ​​bekend om hun duurzaamheid en gebruiksgemak, en ze zijn niet alleen handig voor het bewaren van voedsel, maar ook voor het bereiden ervan. Met onze stapsgewijze handleiding en Tupperware keukengerei, zoals de Tupperware Deegblad, kun je binnen mum van tijd professioneel pizzadeeg maken, rechtstreeks vanuit je eigen keuken.

Of je nu een doorgewinterde thuisbakker bent of net begint met het verkennen van de wereld van zelfgemaakt deeg, dit recept zal je verrassen met zijn eenvoud en smaak. Dus haal je favoriete Tupperware producten tevoorschijn en laten we aan de slag gaan met het maken van heerlijke pizza’s waar het hele gezin van zal genieten! Hier vind je alvast een recept voor een homemade pizza, waarbij je dit recept als basis nodig hebt.

Pizza deeg

Pizza deeg

Zelfgemaakt pizzadeeg, de basis voor het maken van je eigen ambachtelijke pizza.
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Rijzen: 1 uur 30 minuten
Totale tijd: 1 uur 45 minuten
Gang: Pizza
Keuken: Italiaans

Ingrediënten

  • 7 g gist
  • 250 ml water lauwwarm
  • 500 g bloem
  • 1/2 tl zout
  • snufje suiker
  • 2 el olijfolie

Instructies

  • Doe de 7 g gist in de Ultimate Mixing Bowl 3,5 l en bedek met 250 ml water. Klop op met de soepele klopper en laat 10 staan of tot het schuimt.
    7 g gist, 250 ml water
  • Voeg de 500 g bloem toe en kneed alles goed door elkaar, Voeg 1/2 tl zout, snufje suiker en 2 el olijfolie toe. Kneed 5 minuten en sluit de kom af.
    500 g bloem, 1/2 tl zout, snufje suiker, 2 el olijfolie
  • Zet 30 minuten aan de kant, zodat het deeg kan rijzen.
  • Sla het deeg los en kneed tot een glad deeg. Sluit de kom en zet 30 minuten tot 1 uur opzij.
  • Kneed het deeg 5 minuten
  • Om 2 bodems te maken, rol het pizzadeeg met behulp van de Deegrol met Koekjesvormen op een licht met bloem bestrooid Deegblad Antislip uit tot een cirkel van ½ cm dik.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat ons weten wat je ervan vond!


Gerelateerde producten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Winkelwagen
Scroll naar boven