Tupperware maandfolder februari 2023

Blogbanner tupperware maandfolder februari 2023 tuppershop.nl

De promoties van februari 2023

In dit artikel ga ik je laten zien wat er in de Tupperware maandfolder van februari 2023 staat. Daarnaast vertel ik je er kort bij wat het product is, wat het kan en waar je het voor kan gebruiken. Daarnaast zal ik er af en toe ook mijn eigen ervaring met het product of de producten delen. Zodat je een beetje een inzicht krijgt in hoe ik het gebruik en wat je ermee kan doen en of het voor jouw een geschikte keuze is. Ik kan me voorstellen dat je daarna nog vragen hebt, die kan je altijd aan me stellen.

Verder ga ik ook aan de slag met wat uitgebreidere video’s en blogartikelen met meer uitleg over het product of de producten. In de toekomst kan je daar al heel want antwoorden vinden. Verder kan je de artikelen allemaal in de shop vinden. Ook met andere variaties erop. Als je op een link klikt, kan je bij het artikel in de shop terecht.

Ik ga je niet langer in spanning houden wat de aanbiedingen, nieuwe producten en eventuele gastvrouwen/-heren cadeaus zijn van februari 2023. Kijk snel verder!


Set Premiaglass

Een set van 2 verschillende maten van Premiaglass schalen, in de maten 1 liter en 1,5 liter. Deze schalen kunnen gebruik worden in de oven, magnetron, koelkast en diepvries. Er zitten ook deksels bij om de schalen mee af te sluiten voor het te bewaren in de koelkast, magnetron, diepvries. Of om eten mee te nemen in naar het werk, onderweg of uitjes.

Dit set is nog helemaal nieuw voor mij. Dus ik heb er geen ervaring mee. Maar ik kan me wel indenken dat het een fijne toevoeging is. Ik ga hem ook toevoegen om te testen wat wij ervan vinden. Ik denk dat Marijn ze veel mee naar het werk mee gaat nemen. Maar we gaan het zien. Ik ga je ervan op de hoogte houden wat ik/wij ervan vinden.

set premiaglass

Set UltraPro

Dit is een mooi beginners set van de UltraPro’s. Dat is mijn mening in ieder geval. Ik vind het hele fijne schalen om te gebruiken in de oven om er lasagne, appeltaart, etc. in te maken. Deze schalen zijn gecombineerd te gebruiken maar ook los van elkaar. Ik moet zeggen dat ik ze het meest van de tijd los van elkaar gebruik. Maar samen kan ik me ook wel recepten bij voorstellen.

Ik hoor je denken, maar je hebt het net over de het Premiaglass set gehad. Is dat niet een beetje dubbel? Nou nee. Deze bakken, vriezen, braden wel een stuk anders dan de Premiaglass schalen. Maar ja ze mogen ook in de diepvries, oven, magnetron en koelkast. Deze schalen kan je alleen niet meenemen of je eigen luchtdicht afsluiten in de koelkast of diepvries, dat kunnen de Premiaglass schalen wel. Daarnaast is de inhoud van dit set ook groter en kan je het deksel ook los gebruiken voor andere dingen.

Daarnaast als je dit UltraPro set al heel fijn vind, kan je ze ook uitbreiden met de 3,5 liter schaal. Zoals je ziet is de inhoud daarvan groter. Dus kom je op den duur niet meer toe met de 2 liter voor jouw gezin? Kan je die uitbreiden.

set ultrapro

4 Tupper bordjes

Er staat in de folder borden. Maar ik kreeg gisteren te horen dat het bordjes zijn. Meer kinderborden. Of gebaksbordjes.

Ik vind het wel 4 hele leuke kleuren zo die Tupperbordjes. Ik denk dat ze heel fijn in gebruik zijn met kleine kinderen, die nog hun borden op de grond gooien, zoals Dominique. Of tijdens het picknicken, barbecuen of buiten eten.

Maar denk dat ze ook binnen leuk gebruikt kunnen worden om te serveren. Ze vrolijken de ruimte op.

4 tupper bordjes

Bamboo glass storages

Deze Bamboo glass storages zijn echt prachtig vind ik. Die gaan echt heel mooi in je keuken en/of kast staan. Ik weet niet of het zo is, maar vind ze een beetje lijken op de one touch fresh van vorige maand. Alleen deze zijn dan van glas met een bamboe deksel.

bamboo glass storage

2 Bewaardozen

Elke bestellende klant kan tijdens een party deze 2 bewaardozen van 550 ml erbij bestellen. Echt zo’n handig maatje om kleine restjes in te bewaren.

2 bewaardozen

Bereidingsset

Het bereidingsset bestaat uit de DuoChef en de Click & Scoop.

De DuoChef een van mijn favorieten tijdens het bakken. Ik heb er al eens meer een recepten blogartikel over geschreven. Je kan dat artikel hier vinden. Verder gebruik ik hem echt regelmatig en zie deze “mixer” ook als vervanging van de elektrische mixer. Vanwege de 2 standen kan je dus ook heel makkelijk er cakemix mee mixen. Met de SpeedyChef, die er ooit was en die ik nog in de verkoop heb, kon je dat niet. Die was alleen geschikt voor het mixen van pannenkoekenbeslag, slagroom, sauzen, eiwit opkloppen, etc.

De Click & Scoop is nieuw voor mij. Ik heb hem zelfs nog niet in handen gehad. Maar ik kan me er nu al bij bedenken wat ik er allemaal mee zou kunnen doen. Zoals even hoopjes deeg maken voor bijvoorbeeld het bakken van koekjes. Ik hoop en denk dat het ook handig is om gehaktballetjes mee te maken. Allemaal in hetzelfde formaat en dat ik zo ook niet zulke vieze handen ga hebben van het rollen van de balletjes. Maar ik moet het eerst zien en uitproberen. Dus dat gaan je nog van me horen op termijn.

bereidingsset

De stercadeau’s van de maand februari

Ravissimo Hartjes

Een ravissimo rooster in de vorm van hartjes. Een super leuke gadget om te hebben als je bakken leuk vind en ook nog een bijzondere kleine hapjes wilt maken. Deze zijn heel leuk voor bijvoorbeeld valentijn. Maar ook voor moederdag gaan ze leuk zijn. Of voor zomaar momentjes.

stercadeau 15 - ravissimo hartjes

Thermoskan Tup Plus roze

De geweldige thermoskan van Tupperware in de kleur roze. Bij mij niet weg te denken uit mijn huis. Ik zet er altijd thee in en dat blijft zeker 24 uur heet/warm en daarna is het ook nog warm.

Maar ook heel fijn voor koffie, chocomel of andere warme dranken. Of juist om je koude dranken in kind te houden in de zomer.

stercadeau 30 - thermoskan tup roze

Deze leuke multiflex vorm sticks is om leuke hapjes in te maken. Ik hou van alle multiplex vormen. Deze is leuk om bijvoorbeeld chocolade sticks, kaasstengels in te maken. Nog zoveel meer ideeën. Ik heb er ook nog een receptenboekje bij voor meer ideeën.

Multiflex Sticks

stercadeau 45 - mfv sticks

Set Xploris of MicroPro Grill

Dit set Xploris was vorige maand in witte kleur te verkrijgen. Nu dus in de blauwe kleur. Dus als je die vorige maand al hebt gekregen/gekozen, kan je ook voor de MicroPro Grill gaan. Wat mij betreft een heel geweldige keuze is. Wij gebruiken deze elke dag en maakt voor het bakken van een ei en braden van vlees een formuis overbodig.

stercadeau 55 - set xploris blauw

Als je een party doet of een koop van een bepaald bedrag die gekoppeld is aan deze sterren, dan krijg je deze sterrencadeaus cadeau.


Dit waren allen aanbiedingen, nieuwe producten en cadeaus van deze maand februari. De folder is geldig van 6 februari 2023 tot en met 5 maart 2023. Dus we zijn al een paar dagen op weg.

Heb je vragen, stel ze me gerust. En ik heb voor je heel snel ook nog een artikel waarin ik je de weekaanbiedingen deel.Pin deze afbeelding op 
Pinterest om dit artikel te bewaren

20230207 214030 00006790227448951734331

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Winkelwagen
Scroll naar boven