Homemade pizza

Blogbanner Homemade pizza - recept
Maak deze pizza m.b.v. het pizza deeg recept
13 minuten
homemade pizza met Burrata, Prosciutto en basilicumblaadjes

Stel je voor: een knapperige zelfgemaakte pizzabodem, bedekt met romige burrata, plakjes hartige prosciutto en verse blaadjes basilicum, allemaal samengebracht tot een heerlijk feest voor je smaakpapillen. Met dit eenvoudige en smaakvolle recept voor homemade pizza, kun je de authentieke smaken van Italië rechtstreeks naar je eigen keuken brengen.

Het geheim van deze heerlijke creatie ligt niet alleen in de kwaliteit van de ingrediënten, maar ook in de bereiding ervan. Met behulp van je vertrouwde keukengerei en de warmte van je eigen oven, kun je in een handomdraai een pizza van restaurantkwaliteit op tafel toveren. En met toevoeging van Tupperware-keukengereedschap zoals het Multiflex Ovenblad en pizzasnijder, wordt het bereidingsproces nog gemakkelijker en leuker.

Of je nu een drukke weekdag wilt opfleuren met een snelle en smaakvolle maaltijd of een gezellige avond met vrienden wilt vieren met een zelfgemaakte lekkernij, deze homemade pizza zal zeker een hit worden. Dus haal je favoriete toppings tevoorschijn, verwarm de oven voor en laat je culinaire avontuur beginnen met deze overheerlijke pizza met burrata, prosciutto en basilicumblaadjes.

homemade pizza met Burrata, Prosciutto en basilicumblaadjes

Homemade pizza

Maak deze pizza m.b.v. het pizza deeg recept
Bereidingstijd: 13 minuten
Totale tijd: 13 minuten
Gang: Pizza
Keuken: Italiaans

Ingrediënten

  • 400 g pizzadeeg
  • 120 ml tomatensaus
  • rol Burrata
  • 100 g Prosciutto
  • Basilicumblaadjes
  • Olijfolie
  • Gedroogde chili
  • Zout
  • Peper

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200 graden (rooster/ bakplaat er uit).
  • Verdeel het pizzadeeg in 2 porties en vorm ze tot een bal. Rol ze uit tot een cirkel, zoals je ook met een gewone pizza zou doen.
    400 g pizzadeeg
  • Plaats het Multiflex Ovenblad op het koude ovenrooster en leg de pizza hierop.
  • Verdeel de tomatensaus over de pizza met de Silicone Borstel en bak hem ongeveer 10 minuten in de hete oven af.
    120 ml tomatensaus
  • Haal de warme pizza uit de oven en verdeel de Burrata erover. Zet de pizza nog 2 tot 3 minuten terug in de oven.
    rol Burrata
  • Verdeel tot slot de prosciutto en de blaadjes basilicum over de pizza.
    100 g Prosciutto, Basilicumblaadjes
  • Maak af met wat zout, peper en gedroogde chili.
    Zout, Peper, Gedroogde chili
  • Snij de pizza in stukken met het Pizzawiel. Eet smakelijk!
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat ons weten wat je ervan vond!


Gerelateerde producten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Winkelwagen
Scroll naar boven