De onmisbare selectie van Tupperware folder winter 2022/2023

jpg 20230209 210808 0000

In dit artikel ga ik je laten zien wat er in de Tupperware folder “De onmisbare selectie” van de winter 2022/2023 staat. Daarnaast vertel ik je er kort bij wat het product is, wat het kan en waar je het voor kan gebruiken. Daarnaast zal ik er af en toe ook mijn eigen ervaring met het product of de producten delen. Zodat je een beetje een inzicht krijgt in hoe ik het gebruik en wat je ermee kan doen en of het voor jouw een geschikte keuze is. Ik kan me voorstellen dat je daarna nog vragen hebt, die kan je altijd aan me stellen.

Omdat ik nog maar een paar weken weer werkzaam ben bij Tupperware, wist ik niet eerder van deze folder. En nu heb ik afgelopen week gehoord dat deze geldig is tot eind februari en dan ook de producten niet meer te koop zijn na die tijd. Dus sla nu nog je slag als je een product of producten wilt hebben uit deze folder. De prijzen zijn een super laag. Daar moet je het niet voor laten.

Ik ga je niet langer in spanning houden wat de onmisbare producten zijn, die er nog maar heel even verkrijgbaar zijn. Kijk snel verder!


3 Ruimtekommen 630 ml

Een super fijn set om bijvoorbeeld restjes eten in te bewaren in de koelkast. Of juist je yoghurt of je overnight oats in te doen.

ruimtekommen 630 ml

Set Ruimtekommen

Dit hele fijne set Ruimtekommen vind ik persoonlijk ook onmisbaar in je keuken. Net als de vorige set ruimtekommen 630 ml, voor het bewaren van bijvoorbeeld restjes. Alleen dan in verschillende hoeveelheden.

set ruimte kommen

CheeSmarts

Ideale dozen voor het bewaren van kaas. In de formaat langwerpig en vierkant. Je kan er allerlei verschillende soorten en maten in kwijt. Zelfs stink kaas stinkt niet meer in je koelkast als je ze in deze CheeSmarts bewaart.

cheesmarts

Botervloot

Een heel fijne doos om je boter in te bewaren. Ook als je hem buiten de koelkast wilt bewaren. Voor welke reden dan ook. Staat ook nog eens netjes op je aanrecht.

botervloot

CombiSmart set

Een heel fijn set om bijvoorbeeld vleeswaren in te bewaren. Maar ook geschikt voor een blok kaas of plakken kaas. Ook het laten ontdooien of laten uitlekken van vlees of vis. Met het rooster lekt het vocht “weg” en is je vlees of vis niet nat van het uitgelekte vocht.

combismart

CrystalWave serie

De fijne producten van de CrystalWave serie staan ook in deze folder. Wij gebruiken de set schalen medium en de soepkom het meest. Maar de vakjesdozen zijn ook ideaal als je je maaltijd gescheiden wilt bewaren.

crystalwave

Diepvriesdozen Igloo

Al deze diepvriesdozen staan ook in deze folder. En zijn nog maar tot het eind van februari 2023 te bestellen. Ik vind de dozen heel fijn in gebruik. Zeker de 1.1 liter worden veel gebruikt.

diepvriesdozen

3 keukenhulpjes

Deze 3 keukenhulpjes staan er ook in. En gaan ook plaats maken voor iets anders.

De pureerstaaf vind ik een musthave in je keuken. Voor het pureren van aardappelen, wortels, koekjes tot kruimels, en nog heel andere toepassingen. Zoals als keukenrolhouder.

De soepele kloper gebruik ik ook veel. Voor het kloppen van sauzen, mixen, etc.

En de dubbel tang gebruik ik veel voor het omdraaien van vis en vlees in de pan.

keukenhulpjes

Koksmaatje

Ook dit product is wat mij betreft onmisbaar in mijn keuken. Voor het scheiden van een ei, het raspen van citrusvruchten schil, appels, etc. En de citruspers en heel fijn. En het opvangbakje is er perfect bij.p

koksmaatje

SnackPack

De brooddoos die menig man en tiener gebruikt voor het meenemen van de lunch. Pas ook weer eentje verkocht.

Sommigen mensen noemen hem ook een zeecontainer, omdat er zoveel brood in past.

snackpack

Mastro Cookware

Als je redelijk bekent bent met Tupperware in Nederland. Dan ben je vast verbaast over deze pannen. Ik wat minder, want ik wist dat het bestond. Alleen deze verkochten ze nooit echt in Nederland.

Nu staan ze in deze onmisbare selectie folder en gaan ze er eind februari toch uit. Ook de collectie die ik hieronder ga delen.

Zelf heb ik pannen van deze collectie. Ik vind ze heel fijn koken en in gebruik. Ze kunnen ook in de oven. Wat ik wel een fijne toevoeging vind.


Universal Cookware

Deze pannen zijn van een iets ander budget. Maar hebben ook andere maten pannen. Met deze pannen heb ik geen ervaring. Maar als ze een beetje lijken op de algemene kwaliteit van Tupperware, dan denk ik dat ze heel fijn gaan zijn in gebruik.


Dit waren alle producten, die in de onmisbare selectie van de winter 2022/2023 staan. Zoals ik al een paar keer aangegeven heb, zijn ze nog tot eind februari te bestellen. En op=op.

Heb je vragen, stel ze me gerust. Je vind de artikelen allemaal terug in de webshop.Pin deze afbeelding op 
Pinterest om dit artikel te bewaren

jpg 20230211 004619 000042840755935877072

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Winkelwagen
Scroll naar boven