Stroopwafelbrownies (met gezouten amandelen en chocolate chip)

Heerlijke brownies, gebakken in een Muliflex Bakvorm
40 minuten
Stroopwafelbrownies

Laat je verleiden door de verrukkelijke combinatie van hemelse stroopwafels, rijke chocolade en knapperige gezouten amandelen in deze sensationele stroopwafelbrownies. Bereid en gebakken in een veelzijdige Multiflex Bakvorm van Tupperware, belooft dit recept een ware traktatie te zijn voor liefhebbers van zoete lekkernijen.

Met behulp van een Multiflex Bakvorm van Tupperware, een flexibele bakvorm die perfect is voor het bakken van brownies en andere heerlijke traktaties, kun je moeiteloos een smeuïge en perfect gebakken batch stroopwafelbrownies bereiden. De toevoeging van gezouten amandelen en chocolate chips zorgt voor een onweerstaanbare smaakexplosie die je smaakpapillen zal betoveren.

Of je nu een ervaren bakker bent die op zoek is naar een nieuw en spannend recept of een enthousiaste amateurkok die graag nieuwe smaken ontdekt, deze stroopwafelbrownies zijn een gegarandeerd succes. Dus haal je Multiflex Bakvorm tevoorschijn en laat je huis vullen met de heerlijke geur van versgebakken brownies. Het is tijd om te genieten van het beste dat de bakwereld te bieden heeft!

Stroopwafelbrownies

Stroopwafelbrownies (met gezouten amandelen en chocolate chip)

Heerlijke brownies, gebakken in een Muliflex Bakvorm
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 25 minuten
Afkoelen: 5 minuten
Totale tijd: 40 minuten
Gang: Tussendoortje
Trefwoord: Brownie

Ingrediënten

  • 40 g gezouten amandelen
  • 400 g mix voor chocoladecake
  • 2 eieren
  • 120 g stroopwafels stukjes
  • 100 g chocoladedruppels
  • 80 g boter bij voorkeur roomboter
  • 80 ml water

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180 graden (rooster/ bakplaat er uit).
  • Weeg de boter af, snijd in blokjes en laat op kamertemperatuur komen.
    80 g boter
  • Doe de amandelen in de SuperSonic Chopper medium en hak ze grof.
    40 g gezouten amandelen
  • Hak de stroopwafels in stukken op de Flexi Plank m.b.v het Koksmes.
    120 g stroopwafels
  • Mix in de DuoChef de cakemix, eieren, boter en 80 ml water tot een egaal beslag.
    400 g mix voor chocoladecake, 2 eieren, 80 g boter, 80 ml water
  • Voeg daarna de gehakte amandelen en de chocoladedruppels toe en meng goed.
    40 g gezouten amandelen, 100 g chocoladedruppels
  • Plaats de MultiFlex Bakvorm op het koude ovenrooster.
  • Giet het beslag in de Multiflex bakvorm. Strooi de stroopwafelstukjes er overheen.
  • Bak de brownie 20-25 minuten in het midden van de voorverwarmde oven. De brownie is klaar wanneer er barstjes in de bovenkant ontstaan.
  • Laat na het bakken 5 minuten afkoelen, haal dan uit de bakvorm en snijd met het broodmes in stukken. Eet smakelijk!
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat ons weten wat je ervan vond!

Gerelateerde producten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Winkelwagen
Scroll naar boven