Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Stroopwafelbrownies (met gezouten amandelen en chocolate chip)
Heerlijke brownies, gebakken in een Muliflex Bakvorm
Recept afdrukken
Pin recept
Beoordeel recept
Voorbereidingstijd:
10
minuten
minuten
Bereidingstijd:
25
minuten
minuten
Afkoelen:
5
minuten
minuten
Totale tijd:
40
minuten
minuten
Gang:
Tussendoortje
Trefwoord:
Brownie
Materialen
SuperSonic Chopper Medium
Flexi Plank
Koksmes
DuoChef
Multiflex Bakvorm
Broodmes
Ingrediƫnten
40
g
gezouten amandelen
400
g
mix voor chocoladecake
2
eieren
120
g
stroopwafels
stukjes
100
g
chocoladedruppels
80
g
boter
bij voorkeur roomboter
80
ml
water
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 graden (rooster/ bakplaat er uit).
Weeg de boter af, snijd in blokjes en laat op kamertemperatuur komen.
80 g boter
Doe de amandelen in de SuperSonic Chopper medium en hak ze grof.
40 g gezouten amandelen
Hak de stroopwafels in stukken op de Flexi Plank m.b.v het Koksmes.
120 g stroopwafels
Mix in de DuoChef de cakemix, eieren, boter en 80 ml water tot een egaal beslag.
400 g mix voor chocoladecake,
2 eieren,
80 g boter,
80 ml water
Voeg daarna de gehakte amandelen en de chocoladedruppels toe en meng goed.
40 g gezouten amandelen,
100 g chocoladedruppels
Plaats de MultiFlex Bakvorm op het koude ovenrooster.
Giet het beslag in de Multiflex bakvorm. Strooi de stroopwafelstukjes er overheen.
Bak de brownie 20-25 minuten in het midden van de voorverwarmde oven. De brownie is klaar wanneer er barstjes in de bovenkant ontstaan.
Laat na het bakken 5 minuten afkoelen, haal dan uit de bakvorm en snijd met het broodmes in stukken. Eet smakelijk!
Heb je dit recept als eens geprobeerd?
Laat ons weten
wat je ervan vond!