Kwarkbrood met lemoncurd

Een heerlijk kwarkbrood, gebakken in de UltraPro Terrine
Kwarkbrood met lemoncurd en rozijnen
Kwarkbrood met lemoncurd en rozijnen

Kwarkbrood met lemoncurd

Een heerlijk kwarkbrood, gebakken in de UltraPro Terrine
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Bereidingstijd: 55 minuten
Trefwoord: brood

Ingrediënten

  • 250 g bloem
  • 250 g kwark
  • 100 g rozijnen
  • 2 eieren
  • 40 g suiker
  • 2 el olie vb. zonnebloem
  • 1 zakje bakpoeder
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 5 g zout
  • 150 g lemoncurd
  • Beetje vloeibare boter optioneel
  • Beetje suiker optioneel

Instructies

  • Doe alle ingrediënten in de maatkan van de DuoChef. Meng tot een geheel (maak tussendoor de randen een keer schoon met de Silicone Spatel).
  • Doe het beslag in de UltraPro Terrine, plaats het deksel erop en laat 20 minuten rusten.
  • Plaats ondertussen het ovenrooster net onder het midden van de oven, en verwarm de oven voor op 180 graden (bakplaat er uit).
  • Bak het brood 55 minuten in het midden van de oven (doe de laatste 10 minuten het deksel op de Terrine zodat het brood niet te donker wordt.
  • Bestrijk meteen met vloeibare boter, en bestrooi met een beetje suiker.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat ons weten wat je ervan vond!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling recept




Winkelwagen
Scroll naar boven