Zalm en komkommer rolletjes

Blogbanner Zalm en komkommer rolletjes - recept
Lekker als snack op de snackplank of als aperitief.
15 minuten
Zalm en komkommer rolletjes

Laat je smaakpapillen verrassen door de frisse en verfijnde smaken van deze heerlijke zalm en komkommer rolletjes, bereid met behulp van de handige MandoChef van Tupperware. Dit recept belooft een eenvoudige maar elegante traktatie te zijn, perfect voor een lichte lunch, een feestelijk voorgerecht of een verfijnde snack.

Met de MandoChef van Tupperware, een veelzijdig keukenhulpmiddel dat zorgt voor gelijkmatige en nauwkeurige snedes, kun je moeiteloos dunne plakjes zalm en komkommer snijden die perfect zijn voor het maken van deze rolletjes. De combinatie van de zachte zalm en de knapperige komkommer zorgt voor een aangename textuur en een verfrissende smaak die gegarandeerd indruk zal maken op je smaakpapillen.

Of je nu een doorgewinterde chef-kok bent die op zoek is naar een snel en smaakvol recept of een thuiskok die graag experimenteert met nieuwe gerechten, deze zalm en komkommer rolletjes zullen zeker in de smaak vallen. Dus haal je MandoChef tevoorschijn, laat je creativiteit de vrije loop en geniet van de heerlijke smaken en elegante presentatie van dit heerlijke gerecht.

Zalm en komkommer rolletjes

Zalm en komkommer rolletjes

Lekker als snack op de snackplank of als aperitief.
Bereidingstijd: 15 minuten
Totale tijd: 15 minuten
Gang: Borrelhapje
Porties: 18 rolletjes

Materialen

Ingrediënten

  • 1/2 komkommer
  • 4 sneetjes gerookte zalm +/- 150 gram
  • 100 g roomkaas
  • 2 ml citroensap
  • suiker klein beetje
  • citroenschil geraspt klein beetje

Instructies

  • Snijd de halve komkommer met de MandoChef in de lengte in dunne plakken (slotje / 1).
    1/2 komkommer
  • Snijd de zalm in repen en leg op de plakken komkommer.
    4 sneetjes gerookte zalm
  • Meng met de TurboMax de roomkaas met het citroensap, de suiker en de citroenschil.
    100 g roomkaas, 2 ml citroensap, suiker, citroenschil geraspt
  • Smeer een beetje roomkaasmengsel op de zalm.
  • Rol de komkommer met zalm op en zet vast met een cocktailprikker.

Variant

  • Vervang de komkommer door een courgette (200 gram) en de kruidenkaas door 100 gram geitenkaas gemengd met 25 ml room.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat ons weten wat je ervan vond!

Gerelateerde producten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Winkelwagen
Scroll naar boven