Smakelijk simpel: genieten van friet, hamburgers en snijbonen met de Adaptachef, 101° MicroGourmet en MicroPro Grill!

Blogbanner Tupperware Smakelijk Simpel Genieten van Friet, Hamburgers en Snijbonen met de Adaptachef, 101° MicroGourmet en MicroPro Grill!

In deze categorie wil ik vandaag een video met je delen die is smakelijk simpel: Genieten van Friet, Hamburgers en Snijbonen met de Adaptachef, 101° MicroGourmet en MicroPro Grill! Ik laat uitgebreid in de video zien hoe ik de snijbonen verwerk met de AdaptaChef en ze daarna ga koken/stomen in de 101° MicroGourmet. Aan het einde laat ik het resultaat zien in combinatie met friet en hamburgers.

Een snelle en smakelijke maaltijd

Dit recept is snelle en smakelijke maaltijd voor als je weinig tijd hebt of geen zin of energie om een maaltijd klaar te maken. Het meeste werk was het doppen en snijden van de snijbonen met de AdaptaChef Rasp. Maar als nog was het een heel snelle maaltijd. Want als de bonen in de 101° MicroGourmet zitten en je ze in de magnetron zet, heb je er geen omkijken naar en heb je binnen 30 minuten gaar gestoomde snijbonen.

101° MicroGourmet met snijbonen in de magnetron

Daarna kan je de hamburgers grillen/bakken in de MicroPro Grill. Deze zijn binnen 9 minuten gaar. Tijdens het stomen van de snijbonen kan je de friet bakken in de AirFryer. Deze kan je al voorgebakken kopen of van te voren snijden. Je kan ze ook zelf snijden en daarna bakken. Net wat je eigen keuze en smaak is. Dus je heb sowieso een maaltijd op tafel binnen 30 minuten exclusief de voorbereidingen.


De perfecte hamburger in de MicroPro Grill

Wij bakken sinds ik de MicroPro Grill in huis heb. Wat al zeker 6 jaar het geval is. Bakken we alle hamburgers in de MicroPro Grill. Omdat ik dan geen extra vetstoffen hoef toe te voegen, vind ik het een gezondere keuze. Ik wil deze MicroPro Grill in combinatie met hamburgers op een andere keer meer in de schijnwerpers zetten. Met hamburger recepten.


Een gezonde portie groenten

Ondanks dat ik de friet in de AirFryer heb gedaan, vind ik groenten een must in een maaltijd met friet. De snijbonen had ik bij de groenteboer gehaald op het dorp, zodat ik een duurzame keuze heb gemaakt, geen plastic verpakking had. Daarnaast zitten snijbonen vol met vitamine K. Deze vitamine speelt een belangrijke rol bij de bloedstolling. Daarnaast bevatten snijbonen veel vezels en daardoor ook een goede keuze als je meer vezels wilt eten. En zeker in combinatie met de friet een goede keuze wat mij betreft.

In de 101° MicroGourmet of Micro Urban Family de snijbonen stomen heeft ook enorme voordelen. De vitamines blijven intact en ook de smaak blijft goed in de snijbonen aanwezig. Dit is wel anders met het koken in water op het fornuis of in de magnetron. Dat is een heel ander proces voor het garen van groenten en de snijbonen.


Tupperware in de keuken

Tupperware producten staan bekend om hun duurzaamheid en betrouwbaarheid, en deze drie keukenhelden hebben me zeker niet teleurgesteld. Ze hebben mijn kookroutine echt verbeterd en mijn keukenwerkzaamheden efficiënter gemaakt. Het is duidelijk dat Tupperware voortdurend innoveert om ons te helpen in de keuken, en ik ben blij dat ik deze producten in mijn collectie heb!

Ik ga graag in andere blogartikelen en video’s uitgebreider in op de producten.

Het resultaat

Hieronder vind je de video waarover ik het in het begin van dit artikel heb gehad.

Heb je geen zin om de video te kijken? Dan kan je hieronder het resultaat zien zoals ik het op tafel heb geserveerd.

resultaat Friet, Hamburgers en Snijbonen met de Adaptachef, 101° MicroGourmet en MicroPro Grill

Conclusie

De recept is smakelijk simpel: Genieten van friet, hamburgers en snijbonen met de AdaptaChef, 101° MicroGourmet en MicroPro Grill! Voor mij echt een gerecht wat ik maak als ik weinig tijd heb. Om nog meer tijd te besparen kan ik ook de snijbonen al van te voren raspen en invriezen in de Diepvriesdozen. Dan hoef ik ze maar uit de diepvries te halen en zo in de 101° MicroGourmet te doen om te stomen. Dit geld ook voor de friet en de hamburgers.

Wil jij nog meer weten over de gebruikte Tupperware producten? Neem dan zeker contact met me op wat je wilt weten, welke vragen je hebt, wat je nog meer wilt zien, etc. Daarnaast zijn van deze producten ook receptenboekjes te verkrijgen.


Bonus: Uitwerking recept: Friet, hamburgers en snijbonen met de Adaptachef, 101° MicroGourmet & MicroPro Grill

Coming soon de uitwerking van dit recept.


Ik hoop dat je net zo veel plezier hebt gehad bij het lezen van deze blogpost als ik heb gehad bij het maken van de video en het delen van mijn kookavontuur met jou. Het bereiden van deze smakelijke maaltijd met de AdaptaChef, 101° MicroGourmet en MicroPro Grill van Tupperware heeft me laten zien hoe handig en veelzijdig deze keukenhelden werkelijk zijn.

Of je nu een drukke levensstijl hebt en op zoek bent naar simpele, maar heerlijke recepten, of gewoon dol bent op koken en nieuwe keukenhulpmiddelen wilt ontdekken, ik hoop dat deze blogpost je heeft geïnspireerd om de Tupperware-producten in je eigen keuken te gebruiken.

Vergeet niet om de video te bekijken hierboven om het hele proces in actie te zien en het heerlijke resultaat te bewonderen. Als je vragen hebt of jouw ervaringen wilt delen, laat dan gerust een reactie achter. Ik kijk uit naar je feedback!

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om mijn blogartikel te lezen. Tot de volgende keer met meer culinaire avonturen en handige keukentips!

Eet smakelijk!

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

Smakelijk Simpel: Genieten van Friet, Hamburgers en Snijbonen met de Adaptachef, 101° MicroGourmet en MicroPro Grill!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Winkelwagen
Scroll naar boven