Gekruide mini burgers met een couscous salade

Blogbanner gekruide mini burgers met een couscous salade - recept
Een heerlijke couscous salade zelfgemaakte mini burgers
46 minuten
gekruide mini burgers met een couscous salade

Breng een smaakvolle twist aan je maaltijden met deze heerlijke gekruide mini burgers, geserveerd met een frisse couscoussalade, eenvoudig bereid met de MandoChef, de Graankoker, en je eigen zelfgemaakte mini burgers. Dit recept belooft een combinatie van rijke smaken en voedzame ingrediënten die zowel gemakkelijk te maken als heerlijk zijn.

Met de MandoChef van Tupperware, een veelzijdig keukenhulpmiddel dat zorgt voor snelle en gelijkmatige snedes, kun je eenvoudig de groenten voor je couscoussalade voorbereiden. De Graankoker van Tupperware maakt het koken van de perfecte couscous snel en moeiteloos, terwijl je met een paar simpele stappen je eigen gekruide mini burgers kunt maken voor een heerlijke en bevredigende maaltijd.

Het geheim van deze maaltijd ligt in de perfecte balans van de hartige mini burgers en de lichte, verfrissende couscoussalade. De mini burgers, gemaakt met een mengsel van smaakvolle kruiden en verse ingrediënten, worden snel gebakken tot ze sappig en vol van smaak zijn. De couscoussalade, vol met knapperige groenten en frisse kruiden, vormt de ideale aanvulling op de gekruide mini burgers.

Of je nu een gezellige familiemaaltijd wilt bereiden, een zomerse picknick plant of een gezond en smaakvol diner zoekt, deze gekruide mini burgers met couscoussalade zullen zeker in de smaak vallen. Dus haal je MandoChef, Graankoker en ingrediënten tevoorschijn, en geniet van een heerlijke en voedzame maaltijd die gemakkelijk te bereiden is en indruk zal maken op iedereen aan tafel.

gekruide mini burgers met een couscous salade

Gekruide mini burgers met een couscous salade

Een heerlijke couscous salade zelfgemaakte mini burgers
Voorbereidingstijd: 30 minuten
Bereidingstijd: 11 minuten
Rusttijd: 5 minuten
Totale tijd: 46 minuten
Gang: Hoofdgerecht, Salade
Porties: 4 personen

Ingrediënten

  • 240 gram couscous
  • 360 ml water
  • 60 ml olijfolie 2x 2 eetlepels
  • 3 lente-uitjes in reepjes
  • 4 langwerpige tomaten in dikke schijfjes
  • 1 komkommer ontzaad en in dunne schijfjes
  • 300 gram rundergehakt
  • 7.5 ml komijnpoeder 1.5 koffielepel
  • 7.5 ml gedroogde oregano 1.5 koffielepel
  • zout en peper
  • 45 ml ver citroensap 3 eetlepels

Instructies

  • Doe de couscous in de Rijstmaker.
    240 gram couscous
  • Voeg 360 ml water toe.
    360 ml water
  • vergrendel het deksel van de Rijstmaker en zet hem in de magnetron gedurende 3 minuten op 800 watt.
  • Laat 5 minuten rusten.
  • Maak daarna de Rijstmaker open en voeg 2 eetlepels olijfolie toe.
    60 ml olijfolie
  • Meng goed en zet opzij.
  • Snij de lente-ui in reepjes.
    3 lente-uitjes
  • Gebruik de MandoChef om de komkommer en de tomaten te snijden en zet ook opzij.
    4 langwerpige tomaten, 1 komkommer
  • Kneed het rundergehakt in 6 ronde mini burgers.
    300 gram rundergehakt
  • Besprenkel met komijn, de oregano en een beetje zout en peper.
    7.5 ml komijnpoeder, 7.5 ml gedroogde oregano, zout en peper
  • Warm 1 eetlepel olijfolie op in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de mini burgers naar wens. (4 minuten aan iedere kant voor een à point hamburger)
    60 ml olijfolie
  • Meng de couscous met de lente-ui, de tomaten, het citroensap en het restant van de olijfolie.
    60 ml olijfolie, 45 ml ver citroensap
  • Kruid met peper en zout.
    zout en peper
  • Serveer samen met de mini burgers.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat ons weten wat je ervan vond!

Gerelateerde producten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Winkelwagen
Scroll naar boven