vergrendel het deksel van de Rijstmaker en zet hem in de magnetron gedurende 3 minuten op 800 watt.
Laat 5 minuten rusten.
Maak daarna de Rijstmaker open en voeg 2 eetlepels olijfolie toe.
60 ml olijfolie
Meng goed en zet opzij.
Snij de lente-ui in reepjes.
3 lente-uitjes
Gebruik de MandoChef om de komkommer en de tomaten te snijden en zet ook opzij.
4 langwerpige tomaten, 1 komkommer
Kneed het rundergehakt in 6 ronde mini burgers.
300 gram rundergehakt
Besprenkel met komijn, de oregano en een beetje zout en peper.
7.5 ml komijnpoeder, 7.5 ml gedroogde oregano, zout en peper
Warm 1 eetlepel olijfolie op in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de mini burgers naar wens. (4 minuten aan iedere kant voor een à point hamburger)
60 ml olijfolie
Meng de couscous met de lente-ui, de tomaten, het citroensap en het restant van de olijfolie.
60 ml olijfolie, 45 ml ver citroensap
Kruid met peper en zout.
zout en peper
Serveer samen met de mini burgers.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat ons weten wat je ervan vond!