Plaats het ovenrooster net onder het midden van de oven, en verwarm de oven voor op 160 graden (bakplaat er uit).
Doe de ingrediƫnten in de maatkan van de DuoChef en meng alles goed door elkaar (maak tussendoor de randen een keer schoon met de Silicone Spatel).
300 g bloem, 250 g donkerbruine basterdsuiker, 1 zakje bakpoeder, 3 el speculaaskruiden, 300 ml karnemelk, 2 el stroop, 110 g rozijnen, 1/4 tl zout
Giet het beslag in de UltraPro Terrine en strijk glad met de Silicone Spatel.
Bak de kruidkoek 85 minuten in het midden van de oven. Als de bovenkant te donker wordt kun je indien nodig de laatste 10 minuten het deksel op de Terrine doen.
Laat na het bakken 10 minuten in de Terrine afkoelen.
Haal de kruidkoek daarna uit de Terrine en laat verder op een rooster afkoelen.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat ons weten wat je ervan vond!